fbpx

Partners & investeerders

Samenwerken met
SmartFarm

Samenwerken

De landbouw helpen
efficiënter te worden
dan ooit tevoren

Waarom zou je partner willen worden?

Niemand van ons is zo slim als wij allemaal. SmartFarm staat in zijn essentie voor dit principe, het samenbrengen van de beste ideeën om de landbouw duurzamer, efficiënter en winstgevender te maken. Maar deze visie kan alleen worden verwezenlijkt door de som van onze delen. Daarom beschouwen we samenwerken als de basis voor het bereiken van de best mogelijke resultaten. Niet alleen binnen ons eigen team van hoogopgeleide experts, maar ook samen met visionaire geesten van buitenaf. Ons state of the art onderzoek en revolutionaire product zal zeker aan uw visie voldoen. Wees uw concurrenten een stap voor door niet alleen geweldige, maar ook slimme producten te maken. Kijk verder, door voort te bouwen op de sterke basis van onze uitstekende kennis en ervaring. Door uw sterke punten te combineren met onze innovatieve aanpak, kunnen wij uw inspanningen naar een hoger niveau tillen. En, op weg naar uw succes, ondersteunt u telers op hun weg naar een duurzamere toekomst.

Hoe kunnen we samenwerken?

De verschillende manieren waarop onze vaardigheden kunnen worden gecombineerd, zijn even talrijk als er verschillende vaardigheden nodig zijn om de landbouw toekomstbestendig te maken. U bent een expert en wilt uw kennis delen om ons hoogtechnologisch onderzoek te ondersteunen? U bent geïnteresseerd in het creëren van nieuwe modellen om het meeste uit de gegevens te halen en de landbouwers zo voldoende mogelijk te ondersteunen? Wordt dan een van onze onderzoekspartners. Volg andere gerenommeerde instituten met wie we al succesvol hebben samengewerkt, zoals de Universiteit van Wageningen of de HAS Hogeschool, op ons pad om de toekomst van de landbouw te verkennen.Uw bedrijf is al actief op het florerende terrein van de landbouw en u wilt uw producten naar een hoger niveau tillen? Of wilt u lokale boeren in uw land ondersteunen en hen kennis laten maken met SmartFarm? Word dan een partner. Sluit u aan bij onze succesvolle zakenpartners zoals Lemken en CNHi en help mee om vooruitgang tot een succes te maken. Want alleen samen kunnen we een efficiëntere, winstgevendere en duurzamere toekomst voor de landbouw creëren.

Inzichten uit het bedrijfsleven

Lemken

The future of agriculture starts today

Beiselen

The leading private agricultural trade company

Investeren

De landbouw helpen
efficiënter te worden
dan ooit te voren

Waarom zou u investeren?

De tijd om te investeren in de toekomst van de landbouw is nu gekomen. Een steeds groeiende wereldbevolking brengt het vooruitzicht met zich mee van een torenhoge vraag naar voedsel. Deze sterk stijgende behoefte is meer dan de huidige landbouw aankan en vraagt om een vooruitstrevende aanpak. Dit is waar SmartFarm het toneel betreedt. Onze visionaire ideeën zijn niet alleen gericht op het verhogen van de efficiëntie, duurzaamheid en winstgevendheid van landbouwprocessen over de hele wereld, ze passen ook in een van de meest florerende markten van de digitalisering. Sinds 2013 zijn de investeringen in de sector met 370 procent gegroeid, tot een bedrag van 4,7 miljard dollar in 2019. Deze immense groei toont aan dat we op weg zijn naar iets dat even onmisbaar als cruciaal zal zijn voor de meest elementaire behoeften van de mensen. Mis de kans niet om vandaag al deel uit te maken van deze toekomst door de juiste keuzes te maken voor uw investering. Laat ons succes uw beslissingen bewijzen!

Hoe kunt u investeren?

Gelooft u in onze revolutionaire visie en wilt u deel uitmaken van ons snel groeiende bedrijf? Gefeliciteerd! U heeft zojuist de eerste stap gezet naar de toekomst van de landbouw. Nu zijn er verschillende opties om deze spannende reis naar een meer duurzame, efficiënte en winstgevende manier van landbouw, samen voort te zetten. Wilt u onze visie financieel ondersteunen? Dan kunt u direct investeren in SmartFarm en meeprofiteren van ons succes. Of wilt u ons liever ondersteunen met uw speciale vaardigheden en kennis op het gebied van landbouw? We staan altijd open om onze krachten te bundelen met andere visionaire geesten, om samen een nieuwe manier van landbouw vorm te geven. Of u nu ons merk naar uw land wilt brengen of uw product een stap verder wilt brengen om deel uit te maken van de slimme toekomst van de landbouw, in SmartFarm vindt u altijd de perfecte partner om u te vergezellen op uw spannende reis. Maak vandaag nog deel uit van onze organisatie en help de landbouw efficiënter dan ooit te maken.

Partners


Dr.ir. Corné Kempenaar

"Sinds 2016 gebruik ik de FieldMate van SmartFarm op een perceel in Wageningen, waardoor ik al jaren een goed overzicht heb over de bodem- en klimaatomstandigheden. Het gebruik van deze gegevens leidt tot een beter gewasmanagement."

Maak uw dagelijkse werk duurzamer      en efficiënter

SmartFarm; het agrarische data-analyse bedrijf

Bent u klaar om samen te werken?

Corné Braber

Director

+31 (0)85 773 14 47