Partners

Samenwerken met
SmartFarm

Engage

De landbouw helpen
efficiënter te worden
dan ooit te voren

Waarom zou je partner willen worden?

Niemand van ons is zo slim als wij allemaal. SmartFarm staat in zijn essentie voor dit principe, het samenbrengen van de beste ideeën om de landbouw duurzamer, efficiënter en winstgevender te maken. Maar deze visie kan alleen worden verwezenlijkt door de som van onze delen. Daarom beschouwen we samenwerken als de basis voor het bereiken van de best mogelijke resultaten. Niet alleen binnen ons eigen team van hoogopgeleide experts, maar ook samen met visionaire geesten van buitenaf. Ons state of the art onderzoek en revolutionaire product zal zeker aan uw visie voldoen. Wees uw concurrenten een stap voor door niet alleen geweldige, maar ook slimme producten te maken. Kijk verder, door voort te bouwen op de sterke basis van onze uitstekende kennis en ervaring. Door uw sterke punten te combineren met onze innovatieve aanpak, kunnen wij uw inspanningen naar een hoger niveau tillen. En, op weg naar uw succes, ondersteunt u telers op hun weg naar een duurzamere toekomst.

Hoe kunnen we samenwerken?

De verschillende manieren waarop onze vaardigheden kunnen worden gecombineerd, zijn even talrijk als er verschillende vaardigheden nodig zijn om de landbouw toekomstbestendig te maken. U bent een expert en wilt uw kennis delen om ons hoogtechnologisch onderzoek te ondersteunen? U bent geïnteresseerd in het creëren van nieuwe modellen om het meeste uit de gegevens te halen en de landbouwers zo voldoende mogelijk te ondersteunen? Wordt dan een van onze onderzoekspartners. Volg andere gerenommeerde instituten met wie we al succesvol hebben samengewerkt, zoals de Universiteit van Wageningen of de HAS Hogeschool, op ons pad om de toekomst van de landbouw te verkennen.Uw bedrijf is al actief op het florerende terrein van de landbouw en u wilt uw producten naar een hoger niveau tillen? Of wilt u lokale boeren in uw land ondersteunen en hen kennis laten maken met SmartFarm? Word dan een partner. Sluit u aan bij onze succesvolle zakenpartners zoals Lemken en CNHi en help mee om vooruitgang tot een succes te maken. Want alleen samen kunnen we een efficiëntere, winstgevendere en duurzamere toekomst voor de landbouw creëren.

Inzichten uit het bedrijfsleven

Lemken

The future of agriculture starts today

Beiselen

The leading private agricultural trade company

Partners


Dr.ir. Corné Kempenaar

"Sinds 2016 gebruik ik de FieldMate van SmartFarm op een perceel in Wageningen, waardoor ik al jaren een goed overzicht heb over de bodem- en klimaatomstandigheden. Het gebruik van deze gegevens leidt tot een beter gewasmanagement."

Maak uw dagelijkse werk duurzamer      en efficiënter

SmartFarm; het agrarische data-analyse bedrijf

Bent u klaar om samen te werken?

Corné Braber

Director

+31 (0)85 773 14 47