Onze partners

Ten Brinke

Met een focus op teelttechnische kennis biedt Ten Brinke b.v. een breed scala aan producten voor de gehele teelt. Het bedrijf streeft naar teeltoptimalisatie door grensverleggende oplossingen te bieden, waardoor klanten een voorsprong krijgen in rendabiliteit.

PLENDL Lenksysteme

PLENDL Lenksysteme, een toonaangevende speler in digitale landbouwtechnologie, biedt diverse producten zoals stuursystemen, drones en landbouwsoftware. Met praktijkervaring en deskundig advies streven ze naar uitmuntende service voor klanten.

Agrowin

Agrowin B.V., opgericht in 1989 en actief in en rondom de regio's Winterswijk en Goor, is gespecialiseerd in de handel, advisering en verkoop van teeltbenodigdheden, waaronder gewasbeschermingsmiddelen. Het doel van Agrowin is om voor haar klanten optimale oplossingen te vinden.

Agrizo

Agrizo, gevestigd in America, Limburg, biedt uitgebreide expertise in akkerbouw, melkveehouderij en tuinbouw. Met oplossingen en advies op maat, vrij van leverancierscontracten, streven ze ernaar om bedrijfsresultaten te versterken door nauwe samenwerking met klanten.

Alliance

Alliance, met vestigingen in Nieuwkuijk en Gronsveld, voorziet diverse land- en tuinbouwbedrijven van advies, gewasbescherming en meer. Het team van 35 medewerkers streeft naar persoonlijke begeleiding om optimale bedrijfsresultaten te behalen. 

Willems Balgoy

Sinds 1940 in Balgoy, Gelderland, bedient Willems Balgoy een breed werkgebied met diverse grondsoorten en klanten. Het ervaren team biedt deskundig advies aan akkerbouwers, tuinders en meer, van teeltkeuzes tot bewaringstechnieken, voor succesvolle teelten met minimale interventie.

Vlamings

Handelsonderneming Vlamings BV is een agrarisch toeleverancier. We beleveren de professionele boer en tuinder vanuit onze vestigingen in Steenbergen en De Mortel.

Luc Pauwels

Flexibiliteit en veerkracht zijn essentieel om een toekomstgericht en winstgevend bedrijf op te bouwen. Bij Luc Pauwels delen ze deze visie en passie voor de toekomst. Ze geloven sterk in de lokale land- en tuinbouwers en de rol die zij in hun succes kunnen spelen.

Trul Trading

Trul Trading is in 2010 gestart als eenmanszaak met de advisering en verkoop van agrarische producten.
Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een groothandel in onder andere gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en kunstmest.

AgroExact

AgroExact, gevestigd in 's-Hertogenbosch, richt zich op het ondersteunen van akkerbouwers en tuinders bij het optimaliseren van hun teelten. Door het gebruik van weer- en bodemdata, bieden ze betrouwbare informatie voor het nemen van cruciale beslissingen. 

Weenat

Weenat, opgericht in 2014 door Jérôme Le Roy, zet zich in om professionals in de landbouwsector te ondersteunen door hen direct toegang te bieden tot betrouwbare informatie over bodem, gewassen en het weer.

Partner mogelijkheden

Als partner heb je de keuze tussen een Standard- of Business-pakket. Beide pakketten bieden jou informatie over het weer en de ontwikkelingen op het gebied van ziekte- en gewasbescherming op de percelen van jouw klanten.  Bovendien kun je jouw klanten uitnodigen via een unieke kortingsvoucher en profiteer je van een aantrekkelijke provisie. Het Business-lidmaatschap biedt meer inzicht en analyse mogelijkheden en een hogere provisie.

Standard (freemium)

 • SmartFarm account met 5 gratis percelen
 • Telers kunnen je teeltadviseurs koppelen aan hun perceel
 • 500x Kortingvouchers voor je klanten
 • Teler netwerk met weerdata in uw regio
 • Provisie over aangesloten telers

Business

 • Alle voordelen van Standard, plus:
 • SmartFarm account voor 10 percelen
 • Onbeperkte kortingsvouchers
 • Provisie 3x hoger dan standard
 • Co-branding van het platform
 • Workshop agrometeoroloog Erno Bouma
 • Als eerste toegang tot béta functionaliteiten
 • Toegang tot de SmartFarm API

Waarom partner worden?

Het SmartFarm platform is er voor toeleveranciers in de agrarische sector die telers optimaal willen voorzien van informatie voor een gezonde teelt. Door samen te werken met SmartFarm, genieten partners van deze mogelijkheden:

 • Het verstrekken van verbeterd teeltadvies aan klanten.
 • Het opzetten van een netwerk voor weerdata specifiek voor je eigen regio.
 • Toegang tot een compleet overzicht van data binnen je werkgebied.
 • SmartFarm staat bekend als het meest uitgebreide platform, ondersteunend voor meer dan 65 verschillende gewassen.
 • Het aanbieden van speciale partnerkortingen op SmartFarm abonnementen aan telers.
 • Het ontvangen van aantrekkelijke financiële provisies, gebaseerd op het aantal aangesloten klanten.

SmartFarm partner platform

Verbeter je teeltadvisering 

Door data-gedreven inzichten voor elk gewas kunnen onze partners hun adviezen optimaliseren. Dit resulteert in hogere opbrengsten en minder ziektes, wat klantenbinding en dienstverlening ten goede komt.

Innovatie en toekomstbestendigheid

Door te focussen op innovatie en digitalisering, tonen partners aan toekomstbestendig te zijn. Dit versterkt het vertrouwen bij huidige en toekomstige klanten.

Data-Gedreven evaluaties

 Evalueer seizoenen op basis van betrouwbare data om discussies met klanten te verhelderen, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Geen zorgen over hardware of software

SmartFarm neemt de last van onderhoud van hardware en software weg, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Ontdek hoe SmartFarm jou kan helpen om toonaangevend te blijven in de dynamische wereld van de landbouw. Neem contact met ons op voor meer informatie.

SmartFarm is een merk van AppsforAgri BV

Ook benieuwd wat het partner programma voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen?

Onze vertegenwoordigers staan voor je klaar. Neem gerust contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.