De ziekte-waarschuwingsmodellen van SmartFarm zijn samen met Wageningen Universiteit ontwikkeld. Hierin zitten maar liefst 65+ gewassen en 170+ ziektes. Met deze solide data bespaar je tijd en geld en hou je je gewas gezond. 

Ziekte waarschuwingssysteem voor betere gewasbescherming

Het SmartFarm platform bundelt de data van meer dan 65 gewassen en ruim 170 ziektes tot een betrouwbaar ziekte-waarschuwingssysteem. Een systeem dat samen met Wageningen Universiteit ontwikkeld is. Door gegevens in het gewas te combineren met de perceel-specifieke weersvoorspelling kan het systeem de infectierisico’s bepalen.

Bepaal zelf het optimale spuitmoment met SpuitEffect

SpuitEffect geeft je advies om je gewasbescherming te optimaliseren. Door op het beste moment te spuiten, kun je zo’n 25-30% besparen op je kosten. Met onze ultra-lokale data en uitgebreide kennis van de werkzame stoffen van de gewasbeschermingsmiddelen, bespaar je tijd en geld én werk je zo duurzaam mogelijk.

Monitor de groei en gezondheid van je gewas

Met de SmartFarm app heb je altijd alle weer- en gewasdata bij de hand. Je hebt in het dashboard een helder overzicht van alle gegevens en je kunt alerts instellen bij welke omstandigheden je een waarschuwing wil ontvangen.

Dit is jouw moment om 
in actie te komen

Kies het abonnement dat bij jou past!

SmartFarm AI-Weermodel

SmartFarm experts hebben een innovatief AI weermodel ontwikkeld dat beschikt over de allerbeste weerdata op ultra lokaal niveau. We vertalen algemene weerdata naar het microklimaat van ruim 65 gewassen. Het gewasklimaat is cruciaal voor het berekenen van de ziektedruk. Dit innovatieve weermodel kan zich uitstekend meten met gangbare weerstations.

Stel zelf jouw ideale SmartFarm platform samen met add-ons

Het SmartFarm platform kun je zelf samenstellen op basis van jouw percelen en sensoren. Dit is op ieder moment aan te passen zodat we altijd aansluiten bij jouw gewenste gebruik.