Ten Brinke kiest voor SmartFarm, doe je mee?

Je bezit van nature een grondige kennis wanneer het tijd is om actie te ondernemen, mede dankzij je uitgebreide ervaring met je eigen grond en gewassen. Jouw vakbekwaamheid is wat werkelijk het verschil maakt. Echter, voor het zorgvuldig vaststellen van ziektedruk is toegang tot accurate data van groot belang. Het is essentieel dat je verzekerd bent van het maken van de juiste keuzes om de gezondheid van je gewassen te kunnen garanderen. Bij deze besluitvorming is timing cruciaal, vooral omdat de ziektedruk in een gewas zich snel kan uitbreiden.

Ter ondersteuning hiervan biedt Ten Brinke haar telers een aantrekkelijke korting voor het gebruik van de SmartFarm app. Deze applicatie is een onmisbare hulpmiddel voor het nemen van gefundeerde beslissingen bij het beheren van je gewassen. Met de SmartFarm app krijg je toegang tot precieze en up-to-date gegevens, waardoor je de gezondheid van je gewassen effectief kunt bewaken en behouden, terwijl je jouw expertise tot het uiterste benut.

  • Inzicht in het juiste spuitmoment
  • Op tijd ingrijpen bij potentieel ziektegevaar
  • Koppel je vertrouwde teeltadviseurs van het Ten Brinke team.
  • Tot €100,- korting via Ten Brinke

In 3 stappen klaar!

1. Maak een account aan

Geen zorgen zorgen, we gaan vertrouwelijk met je data om.

2. Kies je abonnement

Kies het abonnement dat het beste bij je bedrijf past. 

3. Wissel je kortingsvoucher in

Vul de unieke kortingscode bij het afrekenen en krijg je korting

SmartFarm en Ten Brinke bundelen krachten voor optimaal teeltadvies

Ten Brinke b.v. heeft zichzelf op eigen wijze ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de agrarische advies- en toeleveringssector, met een sterke focus op teelttechnische expertise. Hun productaanbod is speciaal ontworpen voor alle fasen van de teelt, inclusief zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsproducten.

De samenwerking tussen Ten Brinke en SmartFarm richt zich op het verbeteren van de agrarische sector en het verhogen van de duurzaamheid. Door het integreren van SmartFarm's geavanceerde besluitvormingsmodellen in de teeltadviezen van Ten Brinke, werken ze samen met telers aan het oplossen van uitdagingen.

24/7 inzicht. 24/7 zekerheid.  
Voor alle telers en gewassen

Door het flexibele abonnement is SmartFarm nu geschikt voor iedere teler ongeacht omvang of bouwplan. Kijk wat voor jou het beste past.

Ben je klant bij Ten Brinke en heb je nog geen waardecoupon ontvangen? Vraag erom bij je teeltadviseur!