Agrowin kiest voor SmartFarm, doe je mee?

Jij kent je percelen en mogelijkheden goed, en je vakmanschap is essentieel. Toch is voor een accurate beoordeling van ziektedruk betrouwbare data onmisbaar. Het maken van de juiste beslissingen is cruciaal voor de gezondheid van je gewassen, waarbij timing een sleutelrol speelt, aangezien ziektedruk zich snel kan ontwikkelen.

Om je hierbij te helpen, biedt Agrowin een korting op het gebruik van de SmartFarm app, een essentiële tool voor het onderbouwen van beslissingen in gewasbeheer. Met SmartFarm krijg je toegang tot actuele informatie om je gewassen optimaal te beschermen en je expertise effectief in te zetten.

  • Inzicht in het juiste spuitmoment
  • Op tijd ingrijpen bij potentieel ziektegevaar
  • Koppel je vertrouwde teeltadviseurs van het Agrowin team.
  • Tot € 100,- korting via Agrowin

In 3 stappen klaar!

1. Maak een account aan

Geen zorgen zorgen, we gaan vertrouwelijk met je data om.

2. Kies je abonnement

Kies het abonnement dat het beste bij je bedrijf past. 

3. Wissel je kortingsvoucher in

Vul de unieke kortingscode bij het afrekenen en krijg je korting

SmartFarm en Agrowin bundelen krachten voor optimaal teeltadvies

Agrowin B.V. is een groothandel die zich heeft toegelegd op de handel, advisering en verkoop van gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden, meststoffen, allerhande benodigdheden voor de land- en tuinbouw, boomkwekerij en openbaargroen. Ook zijn we actief in de detailhandel gericht op het buitenleven.

De samenwerking tussen Agrowin en SmartFarm richt zich op het verbeteren van de agrarische sector en het verhogen van de duurzaamheid. Door het integreren van SmartFarm's geavanceerde besluitvormingsmodellen in de teeltadviezen van Agrowin werken ze samen met telers aan het oplossen van uitdagingen.

24/7 inzicht. 24/7 zekerheid.  
Voor alle telers en gewassen

Door het flexibele abonnement is SmartFarm nu geschikt voor iedere teler ongeacht omvang of bouwplan. Ben je klant bij Agrowin en heb je nog geen waardecoupon ontvangen? Vraag erom bij je teeltadviseur!