Willems Balgoy kiest voor SmartFarm, doe je mee?
 

Je hebt diepgaande kennis van je eigen grond en capaciteiten, en jouw expertise is van onschatbare waarde. Voor het precies inschatten van ziektedruk is toegang tot accurate data echter cruciaal. Het nemen van de juiste maatregelen op het juiste moment is essentieel om de gezondheid van je gewassen te waarborgen, vooral omdat de ziektedruk zich snel kan verspreiden.

Daarom stelt Willems Balgoy haar telers in staat om met korting gebruik te maken van de SmartFarm app. Deze tool is fundamenteel voor het maken van goed onderbouwde beslissingen in het beheer van gewassen. Door SmartFarm te gebruiken, kun je vertrouwen op de meest actuele gegevens om je gewassen effectief te beschermen, terwijl je jouw expertise optimaal benut.

  • Inzicht in het juiste spuitmoment.
  • Eerder ingrijpen bij potentieel ziektegevaar.
  • Direct in contact staan met jouw teeltadviseur.
  • Unieke korting tot €100,-

Dit is hoe het werkt

1. Kies je abonnement

Met SmartFarm beheer je zoveel percelen als je maar wilt. Handig toch?

2. Vertel ons wie je bent

Geen zorgen zorgen, we gaan vertrouwelijk met je data om.

3. Verzilver je korting

Na downloaden en inloggen, teken je jouw percelen en koppel je jouw teeltadviseur.

SmartFarm en Willems Balgoy bundelen krachten voor optimaal teeltadvies

Willems Balgoy, een teeltadviesbedrijf met roots in het Gelderse dorpje Balgoy, wordt gedreven door een team van deskundige adviseurs. Deze experts ondersteunen klanten bij het maken van de beste teeltkeuzes, met als doel opbrengsten te maximaliseren en interventies te minimaliseren.

De samenwerking tussen Willems Balgoy en SmartFarm is gericht op het optimaliseren van de agrarische sector en het bevorderen van diens duurzaamheid. Door de geavanceerde beslissingsondersteunende modellen van SmartFarm te integreren in het teeltadvies van Willems Balgoy, streven ze ernaar samen met telers uitdagingen aan te pakken, zoals de bestrijding van Phytophthora in aardappelen en Valse Meeldauw in uien.

24/7 inzicht. 24/7 zekerheid.  
Voor alle telers en gewassen

Door het flexibele abonnement is SmartFarm nu geschikt voor iedere teler ongeacht omvang of bouwplan. Heb je nog geen waardevouchers ontvangen? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger van Willems-Balgoy.