Resultaat en duurzaamheid 
gaan hand in hand.

Het SmartFarm platform biedt alle informatie zodat jij optimaal je gewas kunt managen voor een optimale opbrengst met minimale inzet van middelen. Zo leveren we met onze kennis en experts een bijdrage aan de uitdagingen van de wereld en jouw bedrijf. 

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan een landbouw met toekomst. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en kennis te bundelen kunnen we de agrosector blijven ontwikkelen en inspelen op de uitdagingen van nu en in de toekomst.

Dit doen we met toewijding en passie voor de telers. Net als jouw bedrijf zijn wij 24/7 ‘AAN’.

Samen meer zien. Laat ook je adviseur op ieder moment meekijken.

In de Smartfarm App kun je jouw adviseur toevoegen aan jouw team. SmartFarm werkt samen met andere agri bedrijven zodat hun mensen in het veld ook  gebruik kunnen maken van onze data en kennis.

SmartFarm, intelligente agrarische data platform

Onze mensen als onderdeel van jouw team.

Onze SmartFarm experts zijn altijd op zoek naar slimme en praktische oplossingen om nog betere en snellere informatie te kunnen leveren. Dit drijft ons. Zodat je als SmartFarm teler zeker weet dat je de juiste tools hebt om jouw juiste moment te bepalen wanneer je in actie moet komen.

Corné Braber

CEO and founder

Jan Waterman

App developer

Aart Monster

Product Manager

Karsten Riensta

Head of Sales

Bas Besuijen

Sales Development Representative

Dr. Robert Hilden

Business Development Manager

Robert-Jan Bijl

Software Developer

Erno Bouma

Agronomist

Alex van Dun

Software Engineer

Ronald van Dillen

Sales Development

Louis Nannes

Water management

Dr. Joost Nieveen

Agro meteorologist

Theorie én praktijk 
als basis voor succes

SmartFarm heeft zeer ervaren experts in huis met veel praktijkervaring. De koppeling van wetenschap en praktijk is juist in deze tijd belangrijk en interessant. Wij zoeken praktische oplossingen en toepassingen waar je als teler direct in het veld je voordeel mee kunt behalen. 

De uitdagingen van deze tijd vraagt van telers, bedrijven en instanties dat we samen zoeken naar duurzame oplossingen. SmartFarm werkt daarom veel samen met onderzoek, onderwijs en agribusiness bedrijven. Samen bouwen we aan een gezonde toekomst.