Alliance kiest voor SmartFarm, doe je mee?

De groei van je gewassen gaat goed, en je werkt hard om ze in optimale conditie te houden. De vraag rijst: wanneer is het juiste moment om in te grijpen, en wanneer kun je het beste even afwachten? Alliance begrijpt hoe belangrijk het is om de verspreiding van ziektes te volgen en het juiste spuitmoment te bepalen. Om telers hierin te ondersteunen, biedt Alliance een aantrekkelijke korting voor het gebruik van de SmartFarm app, een essentiële tool voor het maken van weloverwogen beslissingen in het beheer van je gewassen.

  • Inzicht in het juiste spuitmoment
  • Op tijd ingrijpen bij potentieel ziektegevaar
  • Koppel je vertrouwde teeltadviseurs van het Alliance team.
  • Tot €100,- euro korting!

In 3 stappen klaar!

1. Maak een account aan

Geen zorgen zorgen, we gaan vertrouwelijk met je data om.

2. Kies je abonnement

Kies het abonnement dat het beste bij je bedrijf past. 

3. Wissel je kortingsvoucher in

Vul de unieke kortingscode bij het afrekenen en krijg je korting

SmartFarm en Alliance bundelen krachten voor optimaal teeltadvies

Bij de teelt van akkerbouw- en groentegewassen dienen zich verschillende ingewikkelde kwesties aan. Vragen zoals het behouden van een vitale bodem (met aandacht voor organische stof, pH-waarde en drainage), het maximaliseren van de oogst met kwalitatief hoogstaande producten en het minimaliseren van de kosten, zijn cruciaal.

De gedreven Alliance adviseurs, elk met hun eigen specialisatie, richten zich op het adresseren van deze essentiële vraagstukken.

De samenwerking tussen Alliance en SmartFarm heeft als doel de agrarische sector te verbeteren en duurzaamheid te bevorderen. Dit wordt bereikt door de geavanceerde besluitvormingsmodellen van SmartFarm te integreren in de teeltadviezen van de Alliance groep, waardoor gezamenlijk met telers aan de oplossing van uitdagingen wordt gewerkt.

24/7 inzicht. 24/7 zekerheid.  
Voor alle telers en gewassen

Door het flexibele abonnement is SmartFarm nu geschikt voor iedere teler ongeacht omvang of bouwplan. Ben je klant bij Alliance en heb je nog geen waardecoupon ontvangen? Vraag erom bij je teeltadviseur!