Luc Pauwels vertrouwt op SmartFarm. Jij ook?

Ontdek de kracht van SmartFarm voor nauwkeurige gewasbescherming! Jouw expertise is onmisbaar, maar voor een optimale beoordeling van ziektedruk zijn betrouwbare gegevens essentieel. Timing is cruciaal, omdat ziekten snel kunnen ontwikkelen.

Via Luc Pauwels ontvangt u korting op de SmartFarm app, een onmisbare tool voor het beheer van uw gewassen. Met SmartFarm heb je directe toegang tot actuele informatie om je gewassen te beschermen en je expertise effectief toe te passen.

  • Inzicht in het juiste spuitmoment
  • Op tijd ingrijpen bij potentieel ziektegevaar
  • Koppel je vertrouwde teeltadviseurs van het Luc Pauwels team.
  • Tot € 100,- korting via Luc Pauwels

In 3 stappen klaar!

1. Maak een account aan

Geen zorgen zorgen, we gaan vertrouwelijk met je data om.

2. Kies je abonnement

Kies het abonnement dat het beste bij je bedrijf past. 

3. Wissel je kortingsvoucher in

Vul de unieke kortingscode bij het afrekenen en krijg je korting

SmartFarm en Luc Pauwels bundelen krachten voor optimaal teeltadvies

Landbouwers, tuinbouwers en groen-professionals staan vandaag voor uitdagingen in een steeds veranderende wereld. Flexibiliteit en veerkracht zijn essentieel om een toekomstgericht en winstgevend bedrijf op te bouwen. Bij Luc Pauwels delen ze deze visie en passie voor de toekomst. Ze geloven sterk in de lokale land- en tuinbouwers en de rol die zij in hun succes kunnen spelen.

De samenwerking tussen Luc Pauwels en SmartFarm is gericht op het transformeren van de agrarische sector en het bevorderen van duurzaamheid. Door SmartFarm's geavanceerde beslissingsondersteunende modellen te integreren in de teeltadviezen van Luc Pauwels, werken ze zij aan zij met telers om uitdagingen aan te pakken en optimale oplossingen te bieden.

24/7 inzicht. 24/7 zekerheid.  
Voor alle telers en gewassen

Door het flexibele abonnement is SmartFarm nu geschikt voor iedere teler ongeacht omvang of bouwplan. Ben je klant bij Agrowin en heb je nog geen waardecoupon ontvangen? Vraag erom bij je teeltadviseur!