Agrizo kiest voor SmartFarm, doe je mee?

Uiteraard heb je een diepgaand inzicht in wanneer actie vereist is, dankzij je grondige kennis van je percelen en je gewassen. Jouw deskundigheid speelt een cruciale rol. Toch is voor het nauwkeurig beoordelen van de ziektedruk toegang tot betrouwbare data essentieel. Je streeft ernaar om beslissingen met volledige zekerheid te nemen, om zo de gezondheid van je gewassen te waarborgen.

Om je hierin te ondersteunen, biedt Agrizo haar telers een aantrekkelijke korting op het gebruik van de SmartFarm app. Deze app vormt een onmisbare tool voor het maken van weloverwogen beslissingen in het beheer van je gewassen. Met SmartFarm krijg je toegang tot nauwkeurige en actuele informatie, waarmee je de gezondheid van je gewassen effectief kunt monitoren en beschermen.

  • Inzicht in het juiste spuitmoment
  • Op tijd ingrijpen bij potentieel ziektegevaar
  • Koppel je vertrouwde teeltadviseurs van het Agrizo team.
  • Tot €100 partnerkorting via Agrizo

In 3 stappen klaar!

1. Maak een account aan

Geen zorgen zorgen, we gaan vertrouwelijk met je data om.

2. Kies je abonnement

Kies het abonnement dat het beste bij je bedrijf past. 

3. Wissel je kortingsvoucher in

Vul de unieke kortingscode bij het afrekenen en krijg je korting

Agrizo werkt samen met SmartFarm voor een optimaal teeltadvies

Agrizo is een jong en dynamisch samenwerkingsverband tussen vier personen die allemaal dezelfde landbouwkundige visie hebben. Jos Raedts, Ton Willigers, Pascal Boskamp en Harm Timmermans stellen vanuit hun werkzaamheden voor akkerbouwers, melkveehouderijen en tuinders kwaliteit van het product en de bodem centraal.

Agrizo en SmartFarm bundelen hun krachten om de agrarische sector te verbeteren en de duurzaamheid te verhogen. Ze zetten in op de integratie van de geavanceerde besluitvormingsmodellen van SmartFarm in de teeltadviezen van Agrizo, om zo samen met telers uitdagingen aan te pakken.

24/7 inzicht. 24/7 zekerheid.  
Voor alle telers en gewassen

Door het flexibele abonnement is SmartFarm nu geschikt voor iedere teler ongeacht omvang of bouwplan. Kijk wat voor jou het beste past.

Ben je klant bij Agrizo en heb je nog geen waardecoupon ontvangen? Vraag erom bij je teeltadviseur!