Onze Spray Planner is het eenvoudige antwoord op de complexe vraag wanneer je je gewassen het beste kunt bespuiten. Onze experts stelden deze vraag 25 jaar geleden al en hebben sindsdien gewerkt aan de ontwikkeling van de optimale planningsoplossing. Onze eenvoudig te gebruiken applicatie biedt begrijpelijke 48-uurs voorspellingen van het beste moment om je gewassen te bespuiten. Deze voorspellingen zijn beschikbaar voor meer dan 50 verschillende gewassen en zijn compatibel met elk beschikbaar bestrijdingsmiddel, terwijl ze onafhankelijk blijven van specifieke merken of producten. Dit maakt de Spray Planner de juiste oplossing voor elke individuele behoefte aan betere landbouw.

Wat onze spuitplanner zo betrouwbaar maakt, zijn de eersteklas gegevens waarop deze is gebaseerd. De gegevens worden verzameld met de sensoren van onze toonaangevende FieldMate, direct in het veld. Vervolgens worden deze metingen vertaald naar nauwkeurige voorspellingen, waarbij state-of-the-art onderzoek, praktische kennis, uitgebreide ervaring en waardevolle inzichten van pesticidefabrikanten worden gecombineerd. De applicatie is ontwikkeld door ons brede scala aan hoogopgeleide experts onder leiding van Erno Bouma, een vooraanstaand expert op het gebied van meteorologie en gewasbescherming. Onze diepgaande kennis in combinatie met de eersteklas gegevens die onze eersteklas sensoren verzamelen, maakt onze planner tot de meest betrouwbare metgezel voor complexe beslissingen op de markt.

Hoe geavanceerder de planning, hoe duurzamer de landbouw. Deze link komt voort uit het feit dat de belangrijkste factor bij het spuiten van gewassen de juiste timing is. Met de Spray Planner wordt deze timing een eenvoudige taak en kan het effect tot 30% worden verhoogd. Dit betekent minder werk, minder kosten en minder vervuiling.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 1 maand gratis toegang tot het SmartFarm platform.