Brokking Holding BV heeft een sterke focus op het stimuleren van groei en ontwikkeling van bedrijven die de landbouwsector vooruithelpen. De overname van het meerderheidsbelang in AppsforAgri BV is een cruciale stap in die richting.

Het partnerschap tussen Brokking Holding en AppsforAgri zal de groei en ontwikkeling van iCrop en SmartFarm in vele opzichten bevorderen. Brokking Holding zal haar expertise, financiële middelen en uitgebreide netwerk inzetten om de merken iCrop en SmartFarm verder te ontwikkelen en wereldwijd nieuwe markten te veroveren. De samenwerking met Brokking Holding biedt tevens synergievoordelen en een verbeterde klantenservice.

“We zijn zeer verheugd om de overname van het meerderheidsbelang in AppsforAgri, het bedrijf achter de merknamen iCrop en SmartFarm, aan te kondigen”, zegt Jeroen Rossy, CEO van Brokking Holding. “Met de innovatieve technologieën en geavanceerde oplossingen van iCrop en SmartFarm heeft AppsforAgri bewezen een voortrekkersrol te spelen in de digitale transformatie van de landbouwsector. We zijn vastbesloten om samen te werken met het getalenteerde team van AppsforAgri om verdere groei en succes te realiseren.”

Corné Braber, CEO van AppsforAgri voegt hieraan toe: “De samenwerking met Brokking Holding als meerderheidsaandeelhouder biedt ons de mogelijkheid om onze ambities te verwezenlijken en de merken iCrop en SmartFarm naar nieuwe hoogtes te brengen. We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap zal resulteren in nieuwe kansen en voordelen voor al onze stakeholders.”

Met de overname van het meerderheidsbelang in AppsforAgri, bevestigt Brokking Holding haar toewijding aan de vooruitgang en duurzaamheid van de agrarische sector. Samen zullen beide bedrijven blijven streven naar innovatie en vooruitgang in landbouwtechnologieën, met als uiteindelijk doel het verbeteren van de voedselproductie en het verduurzamen van de landbouwindustrie.

Over Brokking Holding BV

Het familiebedrijf Brokking is ruim 120 jaar werkzaam in de agrarische sector en met haar bedrijven Triferto, FeedValid en Dekker Granen en Meststoffen actief in Noord West Europa.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 1 maand gratis toegang tot het SmartFarm platform.