Vlamings kiest voor SmartFarm, doe je mee?

De groei van je gewassen verloopt in een hoog tempo, en je zet je volledig in om ze gezond en sterk te houden. Maar hoe weet je wanneer het tijd is om in te grijpen, en wanneer het beter is om geduld te oefenen?

Vlamings erkent het cruciale belang van het monitoren van ziektes en het kiezen van het optimale moment om actie te ondernemen. Daarom biedt Vlamings aan haar telers een aantrekkelijke korting voor het gebruik van de SmartFarm app, een hulpmiddel dat essentieel is voor het nemen van geïnformeerde beslissingen voor een optimale gewasbescherming.

  • Inzicht in het juiste spuitmoment
  • Op tijd ingrijpen bij potentieel ziektegevaar
  • Koppel je vertrouwde teeltadviseurs van het Vlamings team.
  • Tot €100,- korting!

In 3 stappen klaar!

1. Maak een account aan

Geen zorgen zorgen, we gaan vertrouwelijk met je data om.

2. Kies je abonnement

Kies het abonnement dat het beste bij je bedrijf past. 

3. Wissel je kortingsvoucher in

Vul de unieke kortingscode bij het afrekenen en krijg je korting!

SmartFarm en Vlamings bundelen krachten voor optimaal teeltadvies

Handelsonderneming Vlamings BV fungeert als toeleverancier in de agrarische sector, met vestigingen in Steenbergen en De Mortel. Het bedrijf levert aan de professionele lboer en tuinder.

De focus bij Vlamings ligt op service en ondersteuning. Teeltadviseurs van het bedrijf bieden begeleiding om de teelt voor hun klanten te optimaliseren. Deze adviseurs beschikken over specialisaties in diverse sectoren van de landbouw, die voornamelijk vermeld staan op de homepage van de website. 

De samenwerking tussen Vlamings en SmartFarm beoogt verbeteringen en duurzaamheid in de agrarische sector te stimuleren. Dit wordt verwezenlijkt door het integreren van de geavanceerde besluitvormingsmodellen van SmartFarm in de teeltadviezen van  Vlamings.

24/7 inzicht. 24/7 zekerheid.  
Voor alle telers en gewassen

Door het flexibele abonnement is SmartFarm nu geschikt voor iedere teler ongeacht omvang of bouwplan. Kijk wat voor jou het beste past.

Ben je klant bij Vlamings en heb je nog geen waardecoupon ontvangen? Vraag erom bij je teeltadviseur!