fbpx

Telers

Betere beslissingen
maken voor uw dagelijkse
gewasbescherming

Waarom zou u SmartFarm gebruiken?

U, als ervaren teler, begrijpt als geen ander wat cruciaal is voor uw gewas, net als generaties telers voor u. Maar de wereld van de landbouw heeft sindsdien een flinke verandering ondergaan. Dagelijks worden meer factoren en complexere beslissingen van u verwacht dan ooit tevoren. Grotere percelen vragen om een nauwkeurigere planning. Het beperkte aantal beschikbare bestrijdingsmiddelen dwingt tot voortdurende besluitvorming.

SmartFarm kan u helpen om de juiste keuzes te maken. U bent nog steeds degene die de belangrijke beslissingen neemt. Het enige verschil is, dat uw kennis wordt ondersteund met informatie die aansluit op de uitdagingen waar u mee te maken krijgt. Dit stelt u niet alleen in staat om te navigeren door de toenemende complexiteit van uw bedrijf, maar ook om erin uit te blinken. Onze ondersteuning maakt u bedrijf efficiënter, duurzamer en economisch verantwoord.

Hoe werkt het?

Onze FieldMate sensor meet gegevens daar waar ze het belangrijkst zijn: ultra-lokaal, op uw perceel, tussen de planten. Dit betekent dat alle informatie die u over uw gewas moet weten, zoals temperaturen, luchtvochtigheid en bodemtemperatuur, wordt bijgehouden. Bovendien ontvangt u een perceel specifieke weersvoorspelling. Maar dit is waar de mogelijkheden van SmartFarm pas echt beginnen. Onze alles-in-één oplossing verzamelt niet alleen deze gegevens, maar geeft u ook gemakkelijk te begrijpen informatie om u te ondersteunen bij het nemen van belangrijke dagelijkse beslissingen.

Weet u niet zeker of u tegen een bepaalde ziekte moet spuiten of niet? Vraagt u zich af wanneer het de beste moment is om een bespuiting uit te voeren? Ons algoritme voorziet u van alle informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen op gebied van gewasbescherming. Open gewoon de app en krijg snel en makkelijk toegang tot de informatie die u nodig hebt.

Hoe kan SmartFarm u ondersteunen?

Gegevens kunnen saai zijn, maar de juiste context maakt ze erg interessant. Bij SmartFarm gaan we verder dan het simpelweg omzetten van ruwe gegevens naar bruikbare informatie; we ondersteunen u ook in u besluitvorming. Onze oplossingen helpen u bij het nauwkeurig plannen van de momenten waarop u uw gewassen moet beschermen. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar vermindert ook u gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

 

Door uw gewasbescherming efficiënter in te zetten, bespaart u niet alleen geld, maar draagt u ook bij aan een duurzamere  landbouw. Dit is niet alleen voor ons een belangrijk doel. Ook overheden stellen een steeds hogere belangstelling aan duurzame landbouw en passen ook hun eisen hierop aan.

Door voorop te lopen in de huidige ontwikkelingen, kunt u niet alleen uw huidige werkprocessen verbeteren, maar bent u ook klaar voor de toekomstige ontwikkelingen.

 

Maak uw dagelijkse
werk duurzamer
en efficiënter

“Door de sensoren en SmartFarm app is er veel beter inzicht in de gevallen neerslag op de gespreide percelen. En ook komen de verschillen per gewas betreffende luchtvochtigheid en temperatuur nu naar voren.”

Gerard van Nieuwenhuijzen
Eigenaar van akkerbouwbedrijf NIVU

Laten we in contact komen met elkaar!

Hoi, Ik ben Karsten

Wilt u ook slimmer gaan boeren?

+31 (0)85 773 14 47