Telers

Betere beslissingen
maken voor uw dagelijkse
gewasbescherming

Waarom zou u SmartFarm gebruiken?

U weet het beste wat belangrijk is voor uw werk. Net als generaties telers voor u deden. Maar de wereld van de landbouw is sindsdien veranderd. Er zijn elke dag meer factoren en complexere beslissingen te nemen dan in het verleden. De percelen zijn groter geworden en vereisen een meer verfijnde planning. Het aantal beschikbare bestrijdingsmiddelen is kleiner geworden, waardoor voortdurend beslissingen moeten worden genomen.

SmartFarm kan u helpen om de juiste keuzes te maken. U bent nog steeds degene die de belangrijke beslissingen neemt. Het enige verschil is, dat uw kennis wordt ondersteund met informatie die relevant is voor alle uitdagingen waar u mee te maken krijgt. Dit helpt u niet alleen om tegemoet te komen aan de toenemende complexiteit van uw bedrijf. Het helpt u om erin uit te blinken. En daarin uitblinken betekent u efficiënter, duurzamer en economischer kunt werken.

Hoe werkt het?

Onze FieldMate sensor meet relevante gegevens daar waar ze het belangrijkst zijn: ultra-lokaal, op uw perceel, tussen de planten. Dit betekent dat alle informatie die u over uw gewas moet weten, zoals temperaturen, luchtvochtigheid en bodemtemperatuur, wordt bijgehouden. Bovendien ontvangt u een perceel specifieke weersvoorspelling. Maar dit is waar de mogelijkheden van SmartFarm pas echt beginnen. Onze alles-in-één oplossing verzamelt niet alleen deze gegevens, maar geeft u ook gemakkelijk te begrijpen informatie om u te ondersteunen bij het nemen van belangrijke dagelijkse beslissingen.

Weet u niet zeker of u tegen een bepaalde ziekte moet spuiten of niet? Vraagt u zich af wanneer het de beste moment is om een bespuiting uit te voeren? Ons algoritme voorziet u van alle informatie die relevant is om weloverwogen beslissingen te nemen. Open gewoon de app en krijg direct toegang tot de informatie die u nodig hebt, zonder het invoeren van complexe gegevens met onbegrijpelijke informatie.

Hoe kan SmartFarm u ondersteunen?

Data is saai. Zonder in perspectief te worden geplaatst, is het eerder nutteloos. SmartFarm maakt niet alleen de stap van het omzetten van pure gegevens in relevante informatie, het ondersteunt u ook om efficiënter te worden in de meest essentiële aspecten van uw bedrijf. Door u te helpen precies te plannen wanneer u uw planten moet beschermen, bespaart u niet alleen tijd door onnodige taken te vermijden, maar vermindert u ook de hoeveelheid gewasbeschermingsmiddelen die nodig zijn.

Door uw gewassen alleen te beschermen wanneer ze kwetsbaar zijn, bespaart u niet alleen geld, maar draagt u ook bij tot een duurzamere manier van landbouw bedrijven. Deze manier van landbouw bedrijven is niet alleen een van onze persoonlijke doelen om te bereiken, het wordt in veel landen ook een vereiste van de overheid. Door nu de stap naar de toekomst te zetten, verbetert u niet alleen het huidige werkproces, maar bent u ook klaar voor de verplichte vereisten van morgen.

Maak uw dagelijkse
werk duurzamer
en efficiënter

“Door de sensoren en SmartFarm app is er veel beter inzicht in de gevallen neerslag op de gespreide percelen. En ook komen de verschillen per gewas betreffende luchtvochtigheid en temperatuur nu naar voren.”

Gerard van Nieuwenhuijzen
Eigenaar van akkerbouwbedrijf NIVU

Laten we in contact komen met elkaar!

Hoi, Ik ben Karsten

Wilt u ook slimmer gaan boeren?

+31 (0)85 773 14 47