fbpx

Demo aanvraag

Verbeter de bescherming van je gewassen met SmartFarm, dé oplossing voor moderne agrariërs. Dankzij het meest geavanceerde landbouwdata-platform bespaar je meer dan 20% tijd en geld. Ga voor duurzaamheid en maximaliseer je opbrengst!

Ultra precisie
sensor voor perfecte metingen

Ziekte waarschuwing 
systeem voor meer dan 75 ziektes

Een geïntegreerde spuitplanner voor een optimaal spuiteffect

Helpt kosten te besparen en de landbouw te verduurzamen

Kies SmartFarm om uw gewas beter te beschermen

Bij SmartFarm brengen we expertise en praktijkervaring samen, waardoor we een unieke brug creëren tussen wetenschap en landbouw. Onze deskundige teamleden combineren diepgaande kennis met jarenlange praktijkervaring, zodat wij in staat zijn om verder te kijken dan anderen.

Met behulp van de meest nauwkeurige sensor op de markt meten we het microklimaat in uw gewas. Deze gegevens worden omgezet in waardevolle teeltadviezen via onze gebruiksvriendelijke SmartFarm-app. Ontvang betrouwbare waarschuwingen voor ziekterisico en maak gebruik van de spuiteffectmeter voor optimale gewasbescherming.

Met ons betaalbare en complete pakket, inclusief de Fieldmate-sensoren, gaat SmartFarm verder dan een traditioneel weerstation.

Vraag makkelijk en snel vandaag nog de gratis demo aan en ontdek hoe het uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau tilt.

Klik Hier
Previous slide
Next slide

Wat andere telers over SmartFarm zeggen

Patrick van Helvoort
Patrick van Helvoort
Vollegrondsteler
Lees verder
‘We maken veel gebruik van de Spuitplanner gedurende het hele seizoen. Vooral bij lange bladnatperiodes waarbij het inplannen van een spuitmoment erg lastig is. Dan kun je beter op een moment rijden dat het middel een zo hoog mogelijk rendement geeft, dan op ‘het gevoel’ rijden en er later achter komen dat je voor niets gereden bent.’
Peter Pels
Peter Pels
Wijnteler
Lees verder
Peter Pels van wijngoed Havelte: “SmartFarm zorgt dat ik meer vertrouwen heb in mijn gewasbeschermings- tactiek
Trudy de Jong
Trudy de Jong
Teler in Hoeksche Waard
Lees verder
''Door SmartFarm kan ik beter mijn beste spuitmoment kiezen, omdat ik nu mijn keuze bepaal op gegevens uit mijn eigen perceel."
Previous
Next

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op:

© 2023 SmartFarm. Alle rechten voorbehouden.