fbpx

Onze partners vertellen waarom zij voor SmartFarm kiezen

Onze partners CNH, Lemken en Beiselen vertellen waarom zij hebben gekozen voor een samenwerking met Smartfarm.

Niemand van ons is zo slim als wij allemaal. SmartFarm houdt vast aan dit principe en brengt de beste ideeën samen om de landbouw duurzamer, efficiënter en winstgevender te maken. Maar deze visie kan alleen worden verwezenlijkt door samen te werken. Daarom beschouwen we teamwerk als de basis om de best mogelijke resultaten te bereiken. Niet alleen binnen ons eigen team van zeer ervaren deskundigen, maar ook samen met visionaire denkers van buitenaf.

Door de kernkwaliteiten van onze partners te combineren met onze innovatieve aanpak, kunnen we hun werk en resultaten naar een hoger niveau tillen. En, op weg naar succes, ondersteunen we telers op hun weg naar een duurzamere toekomst.

De verschillende manieren waarop onze expertise kan worden gecombineerd, zijn even divers als de verschillende vaardigheden die nodig zijn om de landbouw toekomstbestendig te maken. Bent u een expert en wilt u uw kennis delen om onze geavanceerde onderzoeken te ondersteunen? Of bent u geïnteresseerd in het creëren van nieuwe modellen om het meeste uit data te halen en telers zo optimaal mogelijk te ondersteunen? Word dan een van onze onderzoek partners. Werk net als andere gerenommeerde instituten, zoals de Wageningen Universiteit of de HAS Hogeschool, succesvol met ons samen aan de uitdagingen van de toekomstige landbouw. 

Of is uw bedrijf al actief op het gebied van landbouw en wilt u uw producten naar een hoger niveau tillen? Of wilt u lokale boeren in uw land ondersteunen en hen kennis laten maken met SmartFarm? Word dan partner.

Onze partners CNH Industrial, LEMKEN en Beiselen leggen uit waarom zij kozen voor een samenwerking met SmartFarm. Klik op de links hieronder om de interviews te lezen:

 

Sluit u net als onze hooggewaardeerde zakenpartners aan, waardoor we samen succes kunnen boeken. Alleen samen kunnen we een efficiëntere, winstgevendere en duurzamere toekomst voor de landbouw creëren.

Laatste nieuws & updates