fbpx

10 Jarig jubileum AppsforAgri

Hoe het allemaal begon

Tien jaar geleden begon AppsforAgri als pionier op het gebied van digitale innovatie in de landbouw. Het begon allemaal in 2013 waarin Corné Braber en Michel de Vree een visie hadden om de landbouwsector te helpen. Met vastberadenheid van AppsforAgri heeft het platform zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vertrouwde bron van kennis en technologie voor boeren en agrarische professionals over de hele wereld. 

10 jarig jubileum borrel van AppsForAgri 10 jarig jubileum borrel van AppsForAgri Corne braber en Michel de Vree

In de afgelopen 10 jaar heeft AppsforAgri zich bewezen als een toonaangevend platform dat boeren helpt bij het optimaliseren van hun agrarische activiteiten. Met behulp van geavanceerde applicaties en tools heeft het platform boeren in staat gesteld om efficiënter te werken, de opbrengsten te verhogen en duurzame praktijken te implementeren. 

Een van deze platformen is iCrop. iCrop maakt het mogelijk om digitale gewasdata te verzamelen en te delen en wordt klant specifiek ingericht. Taken worden eenvoudig geregistreerd, adviezen digitaal bijgehouden en ondersteund met waarnemingen, en worden zo nodig bijgesteld. iCrop komt hierdoor de efficiënte teelt en bedrijfsvoering ten goede. Meer informatie over dit platform vind je hier: https://www.icrop.nl

Smartfarm.nl logo 

Onze grote trots is het mooie Smartfarm platform met de ziektedrukwaarschuwing in combinatie met de spuitplanner. Een innovatieve oplossing, gericht op het helpen van de teler en het verduurzamen van de landbouw.

Het succes van appsforagri is te danken aan een getalenteerd en toegewijd team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en innoveren van het platform. De inzet en passie voor de agrarische sector hebben geleid tot baanbrekende oplossingen en technologieën die de landbouwpraktijken blijven transformeren.

Bedankt!

Maar het succes van AppsforAgri zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van de agrarische gemeenschap. Boeren, landbouwbedrijven en organisaties hebben het platform omarmd en erkend als een waardevol hulpmiddel in hun dagelijkse activiteiten. De positieve feedback en het vertrouwen van de gebruikers zijn een ware bron van inspiratie en motivatie voor het hele team. Terwijl het bedrijf zijn 10-jarig jubileum viert, kijken we vol verwachting naar de toekomst. 

Het platform zal blijven streven naar innovatie en uitmuntendheid, met als doel boeren wereldwijd te ondersteunen en de landbouwsector naar nieuwe hoogten te brengen. Samen zullen we blijven groeien, leren en bijdragen aan een duurzamere en productievere landbouw. Op naar nog vele succesvolle jaren vol innovatie, groei en impact op de agrarische wereld!

Flashback van de afgelopen 10 jaar

Bekijk hieronder een leuke video waarin we je meenemen in de ontwikkelingen van het bedrijf, de leuke uitjes en events waar wij aan deel hebben genomen zoals Cerealsevent, Potato Europe, CZAV dagen en nog veel meer…
Video afspelen over Green screen Smartfarm

Laatste nieuws & updates