fbpx

Software ontwikkelaars

Maak gebruik van onze

API ter ondersteuning van

slimme landbouw

Waarom zou u de SmartFarm API gebruiken?

Net als wij, streeft u ernaar om de landbouw vooruit te helpen. Echter, deze taak is nog nooit zo uitdagend geweest. Grotere percelen, een beperktere selectie aan bestrijdingsmiddelen en strengere overheidsbeperkingen hebben de landbouw in alle opzichten complexer gemaakt. Met een toename van factoren om rekening mee te houden, wordt het steeds moeilijker voor uw product om aan elke opkomende behoefte te voldoen. SmartFarm staat klaar om u te voorzien van de beste kennis om vooruitgang te boeken. Uw product blijft hierbij nog steeds het middelpunt van uw bedrijf. 

Het verschil dat SmartFarm hierbij maakt, ligt in het vermogen om uw unieke aanpak te combineren met ons datagedreven advies. Wij kunnen u niet alleen voorzien van de gegevens die er echt toe doen, maar wij kunnen u ook toegang geven tot de informatie achter deze gegevens. Door gebruik te maken van onze expertise, kan uw product de concurrentie voorblijven. Deze voorsprong betekent niet alleen succes voor uw bedrijf, maar draagt ook bij aan een efficiëntere, duurzamere en rendabelere toekomst in de landbouw.

Hoe werkt het?

Ons algoritme gaat een stapje verder. Op basis van uw gegevens kunnen wij u alle relevante informatie verschaffen over de gewassen van de teler, zoals temperatuur op verschillende hoogtes en in de bodem, luchtvochtigheid en neerslag. Daarnaast bieden we een ultra-lokale weersvoorspelling, precies afgestemd op de locatie van het veld. Op basis van deze data kunnen onze nauwkeurige modellen nauwkeurige informatie geven over ziektedruk en de effectiviteit van gewasbestrijding.

Zo kunnen we u uw product naar een hoger niveau te tillen. U wilt telers ondersteunen bij hun dagelijkse taken, zoals het beschermen van hun planten tegen ziekten en het plannen van het juiste moment om hun gewassen te beschermen. Ons algoritme ondersteunt uw product hierbij door de telers zo efficiënt mogelijk te laten werken. Dit alles, op een gebruiksvriendelijke app, die hen precies die informatie geeft, die zij nodig hebben om de juiste beslissingen te nemen.

Hoe kan de SmartFarm API u ondersteunen?

Onze diensten kunnen de waarden van uw product verhogen. Bij SmartFarm integreren we niet alleen nauwkeurige metingen met geavanceerde data-analyse, maar bieden we ook een moderne en gebruiksvriendelijke digitale omgeving. U heeft hierbij zelf de vrijheid om te kiezen welke SmartFarm-functies uw product ondersteunen. 

Daarbij zijn onze middelen ook instaat de landbouw in zijn geheel efficiënter en duurzamer te maken. Dit doel is niet alleen van groot belang voor ons, maar ook overheden tonen steeds meer interesse in duurzame landbouw en passen hun eisen eveneens aan. In samenwerking kunnen we telers begeleiden bij het nemen van de juiste stappen voor de toekomst. Zo zijn ze niet alleen voorbereid op de toekomstige vereisten, maar wordt uw product ook een onmisbare voordeel voor hun succes in de toekomst.

Houd de
controle over
uw gewas

“In ons 365FarmNet bedrijfsmanagementplatform gebruiken we de Spuit planner API al 5 jaar en we zijn blij dat we onze klanten dit zeer nuttige planningshulpmiddel kunnen aanbieden.”

Patrick Honcoop
Head of Product Partnerships bij 365FarmNet

Wilt u meer informatie?

Hallo, Ik ben Corné

Ben je er klaar voor om jullie services uit te breiden?

+31 (0)85 773 14 47