Software ontwikkelaars

Maak gebruik van onze

API ter ondersteuning van

slimme landbouw

Waarom zou u de SmartFarm API gebruiken?

U bent net als wij: We willen allemaal de landbouw verder brengen. Maar deze taak is nog nooit zo moeilijk geweest als tegenwoordig. Grotere percelen, een beperktere keuze aan bestrijdingsmiddelen en strengere overheidsbeperkingen hebben ervoor gezorgd dat de landbouw in alle opzichten complexer is geworden. Hoe meer factoren er zijn om rekening mee te houden, hoe moeilijker het wordt voor uw product om te voldoen aan elke nieuw ontstane behoefte. SmartFarm kan u hierin voorzien van de beste kennis om verder te gaan. Uw product is nog steeds het middelpunt van uw bedrijf. 

Het enige verschil is dat u uw specifieke aanpak kunt combineren met de middelen die u precies nodig hebt om altijd een stap voor te zijn. Wij kunnen u niet alleen voorzien van de gegevens die er echt toe doen, maar wij kunnen u ook toegang geven tot de informatie achter deze gegevens. Door gebruik te maken van onze kennis kan uw product uw concurrenten voor zijn. En een voorsprong op uw concurrenten betekent niet alleen dat u succesvol kunt zijn in met uw bedrijf, maar ook dat u de landbouw op weg kunt helpen naar een efficiëntere, duurzamere en zuinigere toekomst.

Hoe werkt het?

Ons algoritme gaat een stapje verder. Op basis van uw gegevens kunnen wij u alle relevante informatie verschaffen over de gewassen van de teler, zoals temperaturen, luchtvochtigheid en bodemtemperatuur. Daarnaast bieden we een ultra-lokale weersvoorspelling, precies afgestemd op de werkelijke locatie van het veld. Met dit proces kunnen we nauwkeurige modellen maken over ziekten, plagen en de effectiviteit van preventieve acties.

Zo zetten we niet alleen gegevens om in relevante informatie, maar kunnen we u ook helpen uw product naar een hoger niveau te tillen. U wilt telers ondersteunen bij hun dagelijkse taken, zoals het beschermen van hun planten tegen ziekten en het plannen van het juiste moment om het gewas te beschermen. Ons algoritme ondersteunt uw product om uw klanten precies de hulp te bieden die ze nodig hebben. Indien nodig, op een gemakkelijk toegankelijke app, die hen precies laat zien wat ze moeten weten om de juiste beslissingen te nemen.

Hoe kan de SmartFarm API u ondersteunen?

Geen goed gebouw zonder een goede fundering. Uw product, gecombineerd met onze diensten, kan uw visie naar een hoger niveau tillen. SmartFarm combineert niet alleen naadloos exacte metingen met state-of-the-art data-analyse, het kan u ook voorzien van een moderne en gemakkelijk toegankelijke digitale omgeving. U kunt kiezen wat SmartFarm voor uw product kan doen om de weg naar uw succes te effenen. Daarmee kunnen we telers ondersteunen om de beste beslissingen te nemen bij de uitdagingen waar ze elke dag voor staan.

Daarbij kunnen wij ook de middelen creëren om hen te helpen de landbouw in zijn geheel efficiënter en duurzamer te maken. Deze manier van landbouw bedrijven is niet alleen een van onze doelen om te bereiken, het wordt in veel landen ook een vereiste van de overheid. Samen kunnen we telers begeleiden om nu de juiste stappen in de toekomst te zetten. Zo zijn ze niet alleen klaar voor de verplichte vereisten van morgen, maar wordt uw product een onmisbare troef voor hun succes in de toekomst.

Houd de
controle over
uw gewas

“In ons 365FarmNet bedrijfsmanagementplatform gebruiken we de Spuit planner API al 5 jaar en we zijn blij dat we onze klanten dit zeer nuttige planningshulpmiddel kunnen aanbieden.”

Patrick Honcoop
Head of Product Partnerships bij 365FarmNet

Wilt u meer informatie?

Hallo, Ik ben Corné

Ben je er klaar voor om jullie services uit te breiden?

+31 (0)85 773 14 47