fbpx

SmartFarm

Healthy fields, better yields

 

De advies modellen van SmartFarm zijn ontwikkeld
om u te helpen met het optimaal telen van gezonde gewassen

Het is tijd om op basis van wetenschappelijke gegevens beslissingen te nemen. In samenwerking met o.a. de Wageningen Universiteit hebben we ziekte waarschuwingsmodellen ontwikkelt voor meer dan 65 gewassen en +170 verschillende ziektes. 

Door gebruik te maken van het meest nauwkeurige landbouw data platform bespaart u tijd en geld maar nog belangrijker, u houdt het gewas gezond! 

SmartFarm Kennisdocumenten

Meer lezen hoe SmartFarm werkt? Lees onderstaande kennisdocumenten

Het verbeteren van opbrengsten van gewassen en het minimaliseren van kosten en verliezen zijn doelen die agrariërs over de hele wereld nastreven. In de landbouwsector wordt data-analyse steeds vaker ingezet. Want meten is weten. In dit kennisdocument gaan we verder in op de parameters voor een optimale teelt. Lees meer >

Door klimaatverandering neemt het neerslagtekort toe en dit zal ook in de toekomst blijven zorgen voor uitzonderlijk droge lentes en zomers. De toenemende watertekorten brengen in Nederland veel knelpunten met zich mee, ook voor de agrarische sector. Wat zijn de uitdagingen en innovatieve oplossingen? Lees meer >

Betere beslissingen

Het weer en gewasbescherming hebben grote invloed op elkaar

Bij SmartFarm weten we dat er veel factoren zijn die het telen moeilijk maken. Daarom hebben we een alles-in-één oplossing ontwikkeld om u te ondersteunen bij de dagelijkse taken. Wij gaan verder dan het simpelweg verzamelen van data en voorzien u van de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen. Om duurzamer te worden, uw tijd beter te beheren en keihard geld te besparen.

Expertise

De computermodellen zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring 

Bij SmartFarm weten we waar we het over hebben. Onze experts hebben niet alleen de theoretische kennis, maar ook de praktische achtergrond om wetenschap en landbouw bij elkaar te brengen. Hun inzichten, gecombineerd met de laatste onderzoeksresultaten, zorgen ervoor dat wij verder kunnen kijken dan anderen. Op deze manier kunnen we alle relevante informatie combineren om u te helpen de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment.

Neem deel aan de agtech wereld

Word een partner

We staan er niet alleen voor. Samenwerken om de beste resultaten te bereiken is wat ons tot een van de toonaangevende Agtech-bedrijven ter wereld maakt. Bent u klaar om mee te profiteren?

Klanten & partners

Nieuws & Blogs